BVNL Amstelveen

Belang van Nederland | Gemeente Amstelveen

Yaron van Koningsveld

Bharat Kolk

Marcel Slabbers

Hans van Tellingen


Yaron van Koningsveld werd in 1979 geboren in Amsterdam. Hij groeide als kind op in Abcoude, bracht zijn jeugd en studententijd door in Amsterdam en woont sinds 2011 in Amstelveen. Yaron is vader van twee zoons. Momenteel combineert hij ondernemen en zijn functie als Business Development Manager bij een onafhankelijk ISP/Telecombedrijf. Zijn brede ‘no nonsense’ werk- en levenservaring wil hij gebruiken om van Amstelveen weer een levende stad te maken waarin iedereen zonder uitsluiting deel kan nemen en bijdragen aan de samenleving. Waarbij de belangen van de burgers en ondernemers in Amstelveen echt voorop komen te staan. Een stad waar ondernemers vrij kunnen ondernemen en burgers vrij kunnen genieten van hun leven, zonder de overmatige (lokale) overheidsbemoeienis en betutteling. 

Bharat Kolk (41) is zowel als werknemer en als werkgever al ruim 20 jaar actief in de horeca. Door zijn werk komt hij dagelijks in contact met een grote verscheidenheid aan mensen en weet daardoor vaak goed wat er speelt in de maatschappij, iets wat volgens hem nogal eens ontbreekt bij een groot deel van de huidige politici. Bharat heeft ruim acht jaar in Amstelveen gewoond en woont nu wederom, na een periode in Amsterdam te hebben gewoond, alweer bijna drie jaar samen met zijn vriendin en hun pasgeboren zoon in Amstelveen.

Marcel Slabbers (54) is gepassioneerd audiovisueel specialist en ondernemer. Sinds 1990 is hij werkzaam in de evenementenbranche en is hij Director van de Perfect Sound Division Ltd. 

Door de diversiteit van zijn werk heeft hij alle facetten van het leven mogen zien en ondervinden. Marcel geldt als een van de bekendere technici in de audiovisuele markt.

Van origine is hij Limburger en zijn roots liggen in Heerlen. Sinds 1989 is hij woonachtig in Amstelveen en is getrouwd met de uit Amstelveen afkomstige Janine, samen hebben zij drie kinderen.

Hans van Tellingen (55) is ondernemer en is directeur van Strabo, een Amsterdams bureau dat consumentengedrag, met name retailgerelateerd, onderzoekt in het hele land. Hans is opgeleid als sociaal geograaf, is bekend publicist en kent veel volgers op de sociale media. Op het gebied van retail geldt Hans als een van de landelijke specialisten. Hans is ook landelijk bestuurslid van BVNL en fungeert in Amstelveen als lijstduwer op nummer 4. Hij is sinds 1996 woonachtig in Amstelveen en is getrouwd met Sílvia. Samen hebben ze één dochter van 19

Wil jij niet langer alleen maar toe kijken vanaf de zijlijn? Mail ons dan.
Wij en alle inwoners van Amstelveen kunnen jouw steun super goed gebruiken!
Stroop met ons de mouwen op en laten we samen keihard aan het werk gaan.